Polateli Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0348 725 1074
Belgegeçer : 0348 725 1074
WEB https://polatelihem.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. GÜLDÜZÜ CAD.İLÇE MİLLİ EĞİTİM BİNASI ALTI. KAPI NO2 Polateli / Kilis
VİZYON : Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir kurum olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; Adaletin, barışın, hoşgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda, TOPLAM KALITE` yi bütün oluşumları ile gerçekleştirmektir.
MİSYON : Halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek.İşsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
BAŞARILAR : KURSİYER KATILIMLARINDAN DOLAYI MANSİYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ MEVCUTTUR

Öğretim Şekli :TAM GÜN- TAM YIL
Saatler : 08.30 - 17:00
Yabancı Dil :
Isınma : ELEKTRİKLİ ISINMA GEREÇLERİ
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM ÖZEL SERVİS HİZMETLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR
Yerleşim Yeri : KURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ALT KATINDA BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNDE YER ALIP İL MERKEZİNE 19 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :